Wanted: Beef Jerky - kuivattuna ja kuolleena

SirLoin Paleo Beef Jerky Original, 50g

5,99

13 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

SirLoin Paleo Beef Jerky Original on korkealaatuinen ja maistuva paleo kuivaliha.

Mielestämme maailman parhaan luomukuivalihan tuottaa Sirloin. Sirloin rakastaa koskematonta luontoa ja luonnon kauneutta. Tuote on proteiinin kannalta huippurikas! Siinä ei ole juuri ollenkaan rasvaa eikä kaloreita. Urheile ja nauti – toimii myös toisin päin.

  • Orgaaninen (luonnonmukaisesti viljelty eli luomu)
  • Ylivoimainen proteiinin lähde!
  • Erittäin terveellinen ja ks. erinomainen hiilari-/proteiinisuhde
  • Ei sisällä keinotekoisia lisä-, väri- tai säilytysaineita

100 g SirLoin Paleo Beef Jerky Original kuivalihaa sisältää

  • Energia: 1065 kJ / 252 kcal
  • Proteiini: 55 g
  • Hiilihydraatti: 0 g
  • Rasva: 3,5 g
  • Suola: 3,0 g

Ainesosat: naudanliha * (326 g / 100 g), merisuola. * Sertifioitu orgaaninen ainesosa.

Mikä on paleodieetti tai kivikautinen ruokavalio

Lyhyesti sanottuna paleoruokavalio (myös paleodieetti tai kivikautinen ruokavalio) on ruokavalio, joka jäljittelee kivikautista metsästäjä-keräilijöiden oletettua ruokavaliota ennen maanviljelyn syntyä noin 10 000 vuotta sitten. Se perustuu ajatukseen, jonka mukaan ihmisen elimistö on muuttunut vuosituhansien saatossa huomattavasti vähemmän kuin ruokavaliomme.

Paleodieetissä suositaankin samoja ruoka-aineita, joita metsästäjä-keräilijä-kulttuurissa eläneet esi-isämme ovat oletettavasti syöneet eli lihaa (mieluiten luomulihaa), kalaa, mereneläviä, munia, vihanneksia, juureksia, marjoja, hedelmiä ja pähkinöitä ja siemeniä. Sen sijaan paleoruokavaliossa vältetään kaikkia vilja- ja maitotuotteita, perunoita, suolaa, puhdistettua sokeria, prosessoituja rasvoja, lisäaineita ja eineksiä.

Paleoruokavalio on erittäin tehokas tapa hallita painoa, lisätä energiaa ja parantaa suorituskykyä. Monet paleodieettien puolestapuhujat ovat väittäneet luolamiesruokavalion muun muassa parantaneen unen laatua ja vähentäneen jopa masennusta ja kroonisia sairauksia. Sen on myös todettu vähentävän erilaisten kipujen, vaivojen ja tautien oireita tai jopa parantavan ne kokonaan. Esimerkkeinä sairauksista, johon paleoruokavaliolla on voitu vaikuttaa joko käytännön havaintojen tai tieteellisten tutkimusten perusteella ovat metabolinen oireyhtymä, 1- ja 2-tyypin diabetes, sydänsairauksien riskitekijät, erilaiset epämääräisinä pidetyt suolisto-ongelmat, autoimmuunisairaudet ja krooniset tulehdukset.

Paleoruokavalio on helppoa toteuttaa kaikkialla arjessa ja juhlassa, sillä myös ravintoloista saa aina tilattua paleoruokavalion mukaisia ruokia. Tutustu kuivaliha.comin paleo-tuotteisiin.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Valmistaja

Liha

Maku

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SirLoin Paleo Beef Jerky Original, 50g”