Wanted: Beef Jerky - kuivattuna ja kuolleena

Ukko Poron kuivaliha original, 40g

10,99

8 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Perinteisesti poro kuivataan roikkokuivaamalla, mutta Kuivalihakundi on valmistanut poron omalla twistillä kuivaamalla uunissa ja maustamalla jerky-tyyliin. Mausteina tässä mehevässä poron kuivalihassa on käytetty samaa peruskastiketta Kuivalihakundin Jerkku Originalissa eli gluteenitonta soijakastiketta, mustapippuria, valkosipulia ja sokerisiirappia. Vaikka liha on hyvin maustettu ja marinoitu, tulee poron ominaismaku vahvasti esiin.

Kuivattu liha on tummaa ja herkullisen näköistä, sekä leikattu helposti ääntä kohti meneviin naposteltaviin paloihin. 

Raaka-aineena 100% suomalaista, laadukasta poronlihaa!

100% suomalaista poronlihaa, tarkemmin poron paistia. Paistissa on mukana myös hivenen rasvaa, mikä tekee poron kuivalihasta mehevämpää, kuin jos liha olisi täysin rasvaton.

 

Kuivalihakundin käyttövinkki;

Parhaaltahan tää maistuu suoraan nyssäkästä heitettynä ääntäkohti eli toisinsanoen sellaisenaan vaikka tunturilla tai metsikössä samoillessa tai vastaavasti kotisohvalla pleikkaria hakatessa. Toimii myös hyvin ruoanlaitossa keittoihin, patoihin, pastan sekaan tai jopa pizzan päällä. Ja jos satut olee reissussa, niin valmisaterian seassa tää on tosi kova tuomaan vähän lihää protskua ja makua. Pääasiallinen käyttö kuitenkin naposteltavana sellaisenaan.

 

Ainekset: poronpaisti, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri

 

Lisätiedot

Paino 0.04 kg